Tilbud

4 Trins Prøve/feriepakke Lavendel og mint

kr. 69,00

4 Trin Prøvepakke eller lige til ferietasken Lavendel og mint

Den perfekte pakke til ferieturen/weekend turen eller for at prøve, hvilke duft der passer en bedste, eller for at kunne skifte dufte. Der er til 1-2 behandlinger til pedicure og eller manicure i en prøvepakke.

På lager

Varenummer (SKU): 53310 Kategori:

Beskrivelse

4 Trin Prøvepakke eller lige til ferietasken Lavendel og mint

Den perfekte pakke til ferieturen/weekend turen eller for at prøve, hvilke duft der passer en bedste, eller for at kunne skifte dufte. Der er til 1-2 behandlinger til pedicure og eller manicure i en prøvepakke.

Lavendel og mint fra det døde Hav Salt Soak;
Tilsættes i badevandet

Lavendel og mint Sukker Scrub:
Eksfolierer din hud med scrubben, fjerner døde hudceller. Kan bruges på hele kroppen

Lavendel og mint Fugt maske:
Smør masken på og lad den sidde 10 min hvor efter den vaskes af

Lavendel og mint Massage Creme:
Lækker cremet creme som hurtig trænger ind i huden, fugter ude at fedte. Kan bruges på hele kroppen for at eksfolier.

Beroligende og blødgørende:

Styrkelse af urteekstrakter beroliger og modvirker stress og spændinger, både i krop og sind. Giver en ultimativ aromaterapi oplevelse.

Lavendel har helbredende egenskaber:
Lavendel er helbredende for huden og sindet, man beroliger bekymringer og rastløshed. Den lindrende stress og angst og giver en afslappende oplevelse Du får de bedste betingelser for en stille nats søvn

Mint :
Mint hjælper med at berolige huden samtidig med at huden styrkes. Derudover har den en anti-inflammatoriske egenskaber

Certificerede økologiske ingredienser:
Certified Organic Argan Oil fra Marokko gør SPA Organics Lavender & Mint giver et usædvanligt rigt og beroligende og afslappende system til hænder, fødder og krop

4 TRINS SYSTEM
BCL SPA hånd eller fod behandling:
Ca 30-40 minutters behandling

1. Når klienten har valgt duft, tilsættes ca 2 spsk. af Dead Sea Salt Soak til hver manicure skål med varmt vand eller til pedicure, kundens hænder/fødder dyppes i vandet i 5 til 10 minutter. Derefter frotteres hænder/fødder forsigtigt.
2. Skub neglebåndene ned og form neglene.
3. Påfør scrubben på hænder og arme eller fødder/underben. Gnid forsigtigt med en cirkulær bevægelse i 3 til 5 minutter for hver hånd/fod for maksimal eksfoliering. Skyl med varmt vand eller tør med et varmt, fugtigt håndklæde. Frottere forsigtigt.
4. Påfør masken på hænder og arme eller ben/fødder og dæk med et varmt håndklæde. Lad det sidde i 15 minutter. Skyl grundigt eller tør med rent varmt, fugtigt håndklæde.
5. Påfør massage cremen på hænder og arme eller underben/fødder. Massere med beroligende bevægelser, indtil cremen er fuldt absorberet, ca 5 minutter på hver hånd/fod.

 

Yderligere information

Vægt 85 g