Kilo Soap Co.

Kilo Soap Co stræber efter at lave sjove, farverige produkter, der ikke kun ser godt ud på dit badeværelse, men føles god på din hud. Alle sæber er 100% håndlavede, veganske, grusomhedsfri, palmeoliefri, SLS-fri, sulfatfri, parabenfri og er miljøvenlige. De bruger smør og olier af høj kvalitet, der efterlader din hud fantastisk og ikke udtørret, som de fleste masseproducerede sæber eller brusegeler gør. De er også meget bedre for miljøet, da vi ikke bruger plastemballage. Al emballage er genanvendelig, og selv deres sæber, der er toppet med glitter, er biologisk nedbrydelige.
Sæber er langtidsholdbare og kan bruges i ansigt og på kroppen.

De er alle er håndlavede, kan hver sæbe variere i design eller størrelse, dette skyldes hældeprocessen, der gør hver bar unik. Alle stænger er ca. 130 g og kan skæres i halve, hvis du foretrækker en mindre størrelse, hvilket også får dem til at holde længere.
Kilo Soap co anbefaler altid at opbevare din sæbe i en godt drænet sæbeskål for at holde dem tørre mellem brug. Når de hælder sæben i forme, skal de hærde i 4-6 uger for at give en hårdere og længerevarende bar.
Det betyder, at Kilo Soap altid arbejder en sæson frem for at skabe sæsonbetonede designs, som de ved, du vil elske.

Forkæl din hud med den kærlighed, den fortjener, ved kun at bruge de bedste produkter på den!

Viser alle 6 resultater