Jeg hedder Maria og er ejer af BCL SPA Danmark. Jeg er fra 1974 og gift med Martin, som jeg har kendt siden 2001. Vi har 2 drenge sammen fra 2004 & 2006. Jeg blev uddannet regnskabsmedarbejder efter handelsskolen, og har arbejdet som regnskabsassistent i 25 år. Side løbende med mit regnskabsjob, har jeg taget en masse kurser og uddannelser. I 2001 blev jeg uddannet lægeeksamineret massør og siden er der kommet zoneterapi, voks, sugaring, japansk liftning, akupunktur, lash lift, farve af vipper og bryn, gigalaser behandling og Beauty angel lys til. Jeg valgte, at gå selvstændig i min klinik Hedehusene massage og zoneterapi i april 2016.
Jeg har købt BCL SPA produkter til pedicure igennem et andet firma i Danmark i et par år før jeg blev selvstændig. I starten af 2019 havde jeg problemer, med at få de produkter jeg gerne ville have hos min leverandør og skrev direkte til firmaet. De viste sig at de ikke havde nogen forhandler i Danmark og inden jeg så mig om, startede jeg som distributør af BCL SPA i marts 2019.
Jeg er så glad for at kunne tilbyde et produkt af høj kvalitet og jeg udvider løbende mit sortiment.

Jeg sælger både til private og til andre forhandler. Har du brug for mere info, er du altid velkommen til at kontakte mig
Mange hilsner Maria