4 Trins Prøve/feriepakke Citrongræs og grøn the

kr. 85,00

4 Trin Prøvepakke eller lige til ferietasken Citrongræs og grøn the

Den perfekte pakke til ferieturen/weekend turen eller for at prøve, hvilke duft der passer en bedste, eller for at kunne skifte dufte. Der er til 1-2 behandlinger til pedicure og eller manicure i en prøvepakke.

På lager

Varenummer (SKU): 51310-1 Kategori:

Beskrivelse

4 Trin Prøvepakke eller lige til ferietasken Citrongræs og grøn the

Den perfekte pakke til ferieturen/weekend turen eller for at prøve, hvilke duft der passer en bedste, eller for at kunne skifte dufte. Der er til 1-2 behandlinger til pedicure og eller manicure i en prøvepakke.

Citrongræs og grøn the fra det døde Hav Salt Soak:
Tilsættes i badevandet

Citrongræs og grøn the Sukker Scrub:
Eksfolierer din hud med scrubben, fjerner døde hudceller. Kan bruges på hele kroppen

Citrongræs og grøn the Fugt Maske:
Smør masken på og lad den sidde 10 min hvor efter den vaskes af

Citrongræs og grøn the Massage Creme:
Lækker cremet creme som hurtig trænger ind i huden, fugter ude at fedte. Kan bruges på hele kroppen for at eksfolier.

Dybvirkende, fugtberigende og anti-aging:
Urterne er rige på antioxidanter som renser i dybden, er beroligende, nærende og reparation af solskader. Synlig fornyelse af hudens sundhed og udseende.

Lemongræs:
Naturligt antiseptisk (bakteriedræbende), styrer olieproduktionen og for yngre hudens hud ved at minimere udseendet af porer

Grøn the.
Neutraliserer frie radikaler og hjælper med at helbrede solbeskadiget hud. Beroliger huden og reducerer rødme og betændelse takket være dens høje antioxidantniveauer. Hud er efterladt og føles næret og blød at røre ved.

Certificerede økologiske ingredienser:
Certified Organic Argan Oil fra Marokko gør SPA Organics Lemongræs & Grøn the et usædvanligt rigt og rensende system til hænder, fødder og krop.

4 TRINS SYSTEM
BCL SPA hånd eller fod behandling:
Ca 30-40 minutters behandling

1. Når klienten har valgt duft, tilsættes ca 2 spsk. af Dead Sea Salt Soak til hver manicure skål med varmt vand eller til pedicure, kundens hænder/fødder dyppes i vandet i 5 til 10 minutter. Derefter frotteres hænder/fødder forsigtigt.
2. Skub neglebåndene ned og form neglene.
3. Påfør scrubben på hænder og arme eller fødder/underben. Gnid forsigtigt med en cirkulær bevægelse i 3 til 5 minutter for hver hånd/fod for maksimal eksfoliering. Skyl med varmt vand eller tør med et varmt, fugtigt håndklæde. Frottere forsigtigt.
4. Påfør masken på hænder og arme eller ben/fødder og dæk med et varmt håndklæde. Lad det sidde i 15 minutter. Skyl grundigt eller tør med rent varmt, fugtigt håndklæde.
5. Påfør massage cremen på hænder og arme eller underben/fødder. Massere med beroligende bevægelser, indtil cremen er fuldt absorberet, ca 5 minutter på hver hånd/fod.

 

Yderligere information

Vægt 95 g