Tilbud

4 Trins Prøve/feriepakke kokos og jasmin

Original price was: kr. 85,00.Current price is: kr. 40,00.

4 Trin Prøvepakke eller lige til ferietasken kokos og jasmin

Den perfekte pakke til ferieturen/weekend turen eller for at prøve, hvilke duft der passer en bedste, eller for at kunne skifte dufte. Der er til 1-2 behandlinger til pedicure og eller manicure i en prøvepakke.

På lager

Varenummer (SKU): SPA59129 Kategori:

Beskrivelse

4 Trin Prøvepakke eller lige til ferietasken

Den perfekte pakke til ferieturen/weekend turen eller for at prøve, hvilke duft der passer en bedste, eller for at kunne skifte dufte. Der er til 1-2 behandlinger til pedicure og eller manicure i en prøvepakke.

Jasmine og kokos fra det døde Hav Salt Soak:
Tilsættes i badevandet

Jasmine og kokos Sukker Scrub:
Eksfolierer din hud med scrubben, fjerner døde hudceller. Kan bruges på hele kroppen

Jasmine og kokos Fugt Maske:
Smør masken på og lad den sidde 10 min hvor efter den vaskes af

Jasmine og kokos Massage Creme:
Lækker cremet creme som hurtig trænger ind i huden, fugter ude at fedte

Oplev en gammel østlig skønhedshemmelighed med Jasmine og kokos. Den sofistikerede blanding af jasmin og kokosolie blødgør og fugter, mens den beroligende, eksotiske duft af jasmin fører dig til Nirvana.

 

Certificerede økologiske ingredienser:
Certificeret organisk Arganolie fra Marokko gør SPA Organics Milk & Honey et usædvanligt rigt og blødgørende system til hænder, fødder og krop.

4 TRINS SYSTEM
BCL SPA hånd eller fod behandling:
Ca 30-40 minutters behandling

1. Når klienten har valgt duft, tilsættes ca 2 spsk. af Dead Sea Salt Soak til hver manicure skål med varmt vand eller til pedicure, kundens hænder/fødder dyppes i vandet i 5 til 10 minutter. Derefter frotteres hænder/fødder forsigtigt.
2. Skub neglebåndene ned og form neglene.
3. Påfør scrubben på hænder og arme eller fødder/underben. Gnid forsigtigt med en cirkulær bevægelse i 3 til 5 minutter for hver hånd/fod for maksimal eksfoliering. Skyl med varmt vand eller tør med et varmt, fugtigt håndklæde. Frottere forsigtigt.
4. Påfør masken på hænder og arme eller ben/fødder og dæk med et varmt håndklæde. Lad det sidde i 15 minutter. Skyl grundigt eller tør med rent varmt, fugtigt håndklæde.
5. Påfør massage cremen på hænder og arme eller underben/fødder. Massere med beroligende bevægelser, indtil cremen er fuldt absorberet, ca 5 minutter på hver hånd/fod.

 

Yderligere information

Vægt 85 g