Tilbud

4 Trins prøve/feriepakke pink grapefrugt

Original price was: kr. 85,00.Current price is: kr. 40,00.

4 Trin Prøvepakke eller lige til ferietasken

Den perfekte pakke til ferieturen/weekend turen eller for at prøve, hvilke duft der passer en bedste, eller for at kunne skifte dufte. Der er til 1-2 behandlinger til pedicure og eller manicure i en prøvepakke.

På lager

Varenummer (SKU): 333080167 Kategori:

Beskrivelse

4 Trin Prøvepakke eller lige til ferietasken

Den perfekte pakke til ferieturen/weekend turen eller for at prøve, hvilke duft der passer en bedste, eller for at kunne skifte dufte. Der er til 1-2 behandlinger til pedicure og eller manicure i en prøvepakke.

4 Trin Starter Pink Grapefrugt

Kittet indeholder: Dead see salt, sugar scrub, Moisture Mask og massage creme.

Produkterne kan bruges i deres 4 trins system eller kan bruges hver for sig

Pink grapfrugt fra det døde Hav Salt Soak
Tilsættes i badevandet

Pink grapfrugt Sukker Scrub
Eksfolierer din hud med scrubben, fjerner døde hudceller. Kan bruges på hele kroppen 

Pink grapefruit Fugt Maske
Smør masken på og lad den sidde 10 min hvor efter den vaskes af

Pink grapefruit Massage Creme
Lækker cremet creme som hurtig trænger ind i huden, fugter ude at fedte

Pink grapefrugt:

Er vitaminrig, den er forfriskende og fyldt med C-vitamin. Antioxidant rig og blandet med grapefrugtolie, arganolie, vitamin E og Arnica blomsterekstrakt for en omfattende blødgøringsoplevelse. Efterlader huden blød, fornyet og klar til yderligere spa-produkter og behandlinger. Reducerer betændelse og hævelser. Fugter og udjævner hård, tør hud. Lysner pletter.

Certificerede økologiske ingredienser

Certificeret organisk Arganolie fra Marokko gør SPA Organics pink grapefrugt et usædvanligt rigt og anti-aging system til hænder, fødder og krop.

Kittet indeholder: Dead see salt, sugar scrub, Moisture Mask og massage creme. 4 TRINS SYSTEM
BCL SPA hånd eller fod behandling:
Ca 30-40 minutters behandling

  1. Når klienten har valgt duft, tilsæt cirka 2 spsk. af Dead Sea Salt Soak til hver manicure skål med varmt vand eller til pedicure, kundens hænder/fødder dyppes i vandet i 5 til 10 minutter. Derefter frotteres hænder/fødder forsigtigt.
    2. Skub neglebåndene ned og form neglene.
    3. Påfør scrubben på hænder og arme eller fødder/underben. Gnid forsigtigt med en cirkulær bevægelse i 3 til 5 minutter for hver hånd/fod for maksimal eksfoliering. Skyl med varmt vand eller tør med et varmt, fugtigt håndklæde. Frottere forsigtigt.
    4. Påfør masken på hænder og arme eller ben/fødder og dæk med et varmt håndklæde. Lad det sidde i 10 minutter. Skyl grundigt efter og tør med rent varmt, fugtigt håndklæde.
    5. Påfør massage cremen på hænder og arme eller underben/fødder. Massere med beroligende bevægelser, indtil cremen er fuldt absorberet, ca 5 minutter på hver hånd/fod.

 

 

Yderligere information

Vægt 85 g