4 Trins Prøve/feriepakke Mandarin + Mango

kr. 85,00

4 Trin Prøvepakke Mandarin og Mango

Den perfekte pakke til ferieturen/weekend turen eller for at prøve hvilke duft der passer en bedste eller for at kunne skifte dufte. Der er til 1-2 behandlinger til pedicure og eller manicure i en prøvepakke.

På lager

Varenummer (SKU): 52310-1 Kategori:

Beskrivelse

4 Trin Prøvepakke eller lige til ferietasken Mandarin og Mango

Den perfekte pakke til ferieturen/weekend turen eller for at prøve, hvilke duft der passer en bedste, eller for at kunne skifte dufte. Der er til 1-2 behandlinger til pedicure og eller manicure i en prøvepakke.

Mandarin og mango fra det døde Hav Salt Soak:
Tilsættes i badevandet

Mandarin og mango Sukker Scrub:
Eksfolierer din hud med scrubben, fjerner døde hudceller. Kan bruges på hele kroppen

Mandarin og mango Fugt maske:
Smør masken på og lad den sidde 10 min hvor efter den vaskes af

Mandarin og Mango Massage Creme:
Lækker cremet creme som hurtig trænger ind i huden, fugter ude at fedte. Kan bruges på hele kroppen for at eksfolier.

Anti-aging:
Økologiske frugtekstrakter behandler naturligt huden og glatter hudtonen og giver glans og fugt. Efterlader huden glødende, strålende med glans og giver et ungdommelig udseende.

Mandarin:
En antioxidant der hjælper med at nære og beskytte huden, lindre overbelastet hud og fremme hudcelleomsætning og gør huden fugtig og giver et sundere udseende. Mangofrugtekstraktet er en rig naturlig fugtighedscreme, der blødgøre og nærer huden.

Mango:
Trænger dybt ind i huden, nære og fugter tør, hård hud.

Certificerede økologiske ingredienser:
Certificeret organisk Arganolie fra Marokko gør SPA Organics Mandarin & Mango et usædvanligt rigt og anti-aging system til hænder, fødder og krop.

4 TRINS SYSTEM
BCL SPA hånd eller fod behandling:
Ca 30-40 minutters behandling

1. Når klienten har valgt duft, tilsættes ca 2 spsk. af Dead Sea Salt Soak til hver manicure skål med varmt vand eller til pedicure, kundens hænder/fødder dyppes i vandet i 5 til 10 minutter. Derefter frotteres hænder/fødder forsigtigt.
2. Skub neglebåndene ned og form neglene.
3. Påfør scrubben på hænder og arme eller fødder/underben. Gnid forsigtigt med en cirkulær bevægelse i 3 til 5 minutter for hver hånd/fod for maksimal eksfoliering. Skyl med varmt vand eller tør med et varmt, fugtigt håndklæde. Frottere forsigtigt.
4. Påfør masken på hænder og arme eller ben/fødder og dæk med et varmt håndklæde. Lad det sidde i 15 minutter. Skyl grundigt eller tør med rent varmt, fugtigt håndklæde.
5. Påfør massage cremen på hænder og arme eller underben/fødder. Massere med beroligende bevægelser, indtil cremen er fuldt absorberet, ca 5 minutter på hver hånd/fod.

Yderligere information

Vægt 95 g