4 Trin Starter Kit Hvid Glød 454 ml

DKK 1.570,00

4 Trin Starter Kit “Hvid glød”.

Kittet indeholder: Dead see salt, sugar scrub, Moisture Mask og massage creme.

I denn duft fåes den kun som 454 ml og kun som 4 trins sættet. Produkterne i denne duft kan desværre ikke købes enkelvis.

På lager

Varenummer (SKU): 55019 Kategorier: ,

Beskrivelse

4 Trin Starter sæt “Hvid glød”

Kittet indeholder: Dead see salt, sugar scrub, Moisture Mask og massage creme.

Produkterne kan bruges i deres 4 trins system eller kan bruges hver for sig

Hvid glød Dead Sea Salt Soak
Hvid glød fra det døde Hav bade salt:
Tilsættes i badevandet

Hvid glød Sugarscrub
Hvid glød Sukker Scrub:
Eksfolierer din hud med scrubben, fjerner døde hudceller. Kan bruges på hele kroppen

Hvid glød moisture mask
Hvid glød Fugt maske:
Smør masken på og lad den sidde 10 min hvor efter den vaskes af

Hvid glød Creme
Hvid glød hånd/fod creme:
Lækker cremet creme som hurtig trænger ind i huden, fugter ude at fedte

Renser huden:
Renser huden forsigtig ved at fjerne forurenende stoffer og urenheder
Hjælper med at blødgøre huden

Nøgleingredienser:
Pearl Moon Complex: en speciel blanding af ingredienser der fugter huden, hjælper den med at lysne huden, og giver et sundere udseende hud der stimulerer cirkulation, trækker urenheder ud, ved at hjælpe til at falme og reducere ujævn pigmentering, i blandinger er der tilsat Kojic Acid (Ud over hudbelysningseffekter indeholder kojinsyre effektiv hvidtning også nogle antimikrobielle egenskaber. Det kan hjælpe med at bekæmpe flere almindelige typer bakteriestammer, selv i små fortyndinger. Dette kan hjælpe med at behandle acne forårsaget af bakterier i huden.)Det kan også lette ar fra acne, der ikke er falmet endnu. Kojinsyre er også godt for acne, da den også har anti inflamatorisk egenskaber. Det er endda tilføjet nogle svampedræbende produkter i, for at øge dens effektivitet. Det kan være nyttigt ved at behandle svampeinfektioner i huden. Hvis produkter som indeholder kojinsyre anvendes regelmæssigt, kan det medvirke til at forhindre både bakterielle og svampeinfektioner på kroppen. Ris vand (beroliger og tone din hud og endda forbedre forskellige hudtilstande), mælk, Ginseng, Volcanic Silt og Pearl, der stimulerer cirkulation, trækker urenheder frem, lysner huden og skaber hudfarve ved at falme og reducere ujævn pigmentering .

Certificerede økologiske ingredienser:

Certificeret organisk Arganolie fra Marokko gør SPA Organics Milk & Honey et usædvanligt rigt og blødgørende system til hænder, fødder og krop.

4 TRINS SYSTEM
BCL SPA hånd eller fod behandling:
Ca 30-40 minutters behandling

1. Når klienten har valgt duft, tilsæt cirka 2 spsk. af Dead Sea Salt Soak til hver manicure skål med varmt vand eller til pedicure, kundens hænder/fødder dyppes i vandet i 5 til 10 minutter. Derefter frotteres hænder/fødder forsigtigt.
2. Skub neglebåndene ned og form neglene.
3. Påfør scrubben på hænder og arme eller fødder/underben. Gnid forsigtigt med en cirkulær bevægelse i 3 til 5 minutter for hver hånd/fod for maksimal eksfoliering. Skyl med varmt vand eller tør med et varmt, fugtigt håndklæde. Frottere forsigtigt.
4. Påfør fugt masken på hænder og arme eller ben/fødder og dæk med et varmt håndklæde. Lad det sidde i 10 minutter. Skyl grundigt eller tør med rent varmt, fugtigt håndklæde.
5. Påfør massage cremen på hænder og arme eller underben/fødder. Massere med beroligende bevægelser, indtil cremen er fuldt absorberet, ca 5 minutter på hver hånd/fod.

Yderligere information

Vægt 2445 g