4 Trin Starter Kit Citrongræs + Grøn Te 454 ml

kr. 1.570,00

4 Trin Starter Citrongræs + Grøn Te 454 ml

Kittet indeholder: Dead see salt, sugar scrub, Moisture Mask og massage creme.

På lager

Varenummer (SKU): 51110 Kategori:

Beskrivelse

4 Trin Starter Citrongræs og Grøn Te 454 ml

Kittet indeholder: Dead see salt, sugar scrub, Moisture Mask og massage creme.

BCL Spa leverer Spa-oplevelsen til klinikker og til hjemmebrug og giver oplevelsen med disse produkter til et spændende nyt sted at være. BCL SPA sikre, effektive og løsningsorienterede produkter, som skaber denne rent organiske oplevelse. Med disse produkter kan tilbydes Spa manicure, Spa pedicure og spa kropsbehandlinger.
Deres certificerede økologiske ingredienser fremmer sund levevis i henhold til en miljøvenlig og bæredygtig livsstil. Deres produkter opretholder en høj standard for skønhed med formler fri for barske kemikalier eller barske konserveringsmidler. BCL SPA’s spændende system kombinerer Argan olie fra Marokko med naturens reneste, mest bio-aktive ingredienser i en revolutionerende tilgang til hudpleje.
Produkterne kan bruges i deres 4 trins system eller kan bruges hver for sig

Citrongræs og grøn the Dead Sea Salt Soak:
Tilsættes i badevandet

Citrongræs og grøn the Sukker Scrub:
Eksfolierer din hud med scrubben, fjerner døde hudceller. Kan bruges på hele kroppen

Citrongræs og grøn the Fugt maske:
Smør masken på og lad den sidde 10 min hvor efter den vaskes af

Citrongræs og grøn the Massage Creme:
Lækker cremet creme som hurtig trænger ind i huden, fugter ude at fedte

Dybvirkende, fugtberigende og anti-aging:
Urterne er rige på antioxidanter som renser i dybden, er beroligende, nærende og reparation af solskader. Synlig fornyelse af hudens sundhed og udseende.

Citrongræs:
Naturligt antiseptisk (bakteriedræbende), styrer olieproduktionen og for yngre hudens hud ved at minimere udseendet af porer

Grøn the:
Neutraliserer frie radikaler og hjælper med at helbrede solbeskadiget hud. Beroliger huden og reducerer rødme og betændelse takket være dens høje antioxidantniveauer. Hud er efterladt og føles næret og blød at røre ved.

Certificerede økologiske ingredienser:
Certificeret organisk Arganolie fra Marokko gør SPA Organics Citrongræs og grøn the er et usædvanligt rigt og blødgørende system til hænder, fødder og krop.

4 TRINS SYSTEM
BCL SPA hånd eller fod behandling:
Ca 30-40 minutters behandling

1. Når klienten har valgt duft, tilsæt 2 spsk. af Dead Sea Salt Soak til hver manicure skål med varmt vand eller til pedicure, kundens hænder/fødder dyppes i vandet i 5 til 10 minutter. Derefter frotteres hænder/fødder forsigtigt.
2. Skub neglebåndene ned og form neglene.
3. Påfør scrubben på hænder og arme eller fødder/underben. Gnid forsigtigt med en cirkulær bevægelse i 3 til 5 minutter for hver hånd/fod for maksimal eksfoliering. Skyl med varmt vand eller tør med et varmt, fugtigt håndklæde. Frottere forsigtigt.
4. Påfør masken på hænder og arme eller ben/fødder og dæk med et varmt håndklæde. Lad det sidde i 15 minutter. Skyl grundigt eller tør med rent varmt, fugtigt håndklæde.
5. Påfør massage cremen på hænder og arme eller underben/fødder. Massere med beroligende bevægelser, indtil cremen er fuldt absorberet, ca 5 minutter på hver hånd/fod.

Yderligere information

Vægt 2100 g
Størrelse

4 x 454 gram, 4 x 85 gram